Quantcast

Lähettäjä:

Tomb-stone Tomb-stone

Huthi meni

1.2 / 5 (56 ääntä)

Huthi meni

Julkaistu: 13.3.2024 22:22

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Tomb-stone Tomb-stone

Otsikko: Huthi meni

Hakusanat: huti, ammus, huthi,

1.2 / 5 (56 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2024-03-14 20:54:11

+875

<astrix> +5 RR

...ja täällä oli käyttäjien kesken ihan hauska meno välillä. Välillä ollut kaikenlaista julkkiksia matkan varrella, mm Mikejk ja rastal, ja Arabin viisauksiakin sai välillä lukea. Itse joskus avauduin jostain pienestä kriisistä ja porukka tsemppas todella innokkaasti. Tämä oli yhteisö. Yhteisö, jonka elinehdon suurin riski, itse Riemurasia, tyri täysin. Ei enää riemurasisteja, ei rr-risteylyjä, ei huippumielenkiintoista avaruusmediaa. Täytyy sanoa, että on varmaan itselläkin aika siirtyä sivuun ja unohtaa koko tämä paikka, kun ei tämän sivuston pitäjät edes yritä enää. JATKUU

39

Aika: 2024-03-14 20:49:47

+875

<astrix> +5 RR

Kun tässä melkein kuukauden tuli odotettua uutta mediaa ja kaiken odottelun jälkeen uskollisia käyttäjiä palkittiin eppujen kokoelmalevyllä (hatullinen paskaa), niin täytyy sanoa, että tämä oli kyllä jo pohjanoteeraus Riemurasialta, jonka taso on nähdäkseni ollut jo pidemmän aikaa laskusuunnassa. Olen ollut rekisteröitynyt käyttäjä yli 12 vuotta, ja käyttänyt sivustoa ilman tunnusta vielä pidempään. Joskus porukka postaili tänne ajankohtaisia, puhuttavia ja mielenkiintoisia aiheita, ja ylläpito hyväksyi niitä aktiivisesti pitäen tason korkealla JATKUU

38

Aika: 2024-03-14 20:56:29

+875

<astrix> +5 RR

...En tiedä missä vika varsinaisesti. Ehkä se on vain niin, että aikansa kutakin. Joskus tämä oli elinvoimainen paikka, mutta ehkä tämänkin sivuston on aika lopulta kuihtua pois, ja sitkeimpienkin käyttäjien liueta ja etsiä uusi yhteisö jostain muualta. Ei muuta kuin, kiitos kaikille näistä vuosista ja nauruista, ja laadukkaista medioista. Nyt painun nukkumaan.

34

Aika: 2024-03-15 21:36:53

+1068

<Anaalijuusto> +5 RR

astrix Joo, täyttä liibalaabaa takin täydeltä tuli. RR:n alamäki alkoi silloin kun aloitettiin sensuroimaan käyttäjiä (lippugate yms.). Moni tunnettu rasisti lähti samalla. Tissejäkään ei enää juuri nähnyt edes joulukalenterissa. Fingerporin lähtö etusivulta, riemurahan keksiminen mutta ei sille käyttöä, mainostajien nuoleminen ja tietysti muiden sivustojen suosio vei käyttäjät. Viimeinen sammuttaa valot, oli hauska sivusto aikoinaan. Medioita oli sivuttain jos oli hetken käymättä, nyt ei voi sanoa samaa. Suljetaan kai pian. Lähden tästä nyt anaaleineni, kiitos näistä vuosista. Hitler 5/5.

11

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

23.03.2024 01:51

<vattumies> astrix olen samaa mieltä. Muistan käyneeni täällä ensimmäisen kerran kun oli vain se ensimmäinen jylppy, joskus 3-4 luokalla. Tämäkin käyttäjä ollut melkein 15 vuotta. Taso säilyi jotenkuten hyvänä kunnes pari vuotta sitten hommat kusi jostain syystä. Ehkä ihmiset kasvoivat ulos tästä, suurempi yleisö löysi tämän, modeja potkittiin pois. Syitä on monia. Media meni aina huonompaan suuntaan, sitä ei tarkastettu enää päivittäin. Kysyin jo uudistamisen jälkeen milloin kultamuna tulee takaisin, maksoin siitä ennen. Sitä ei tullut ikinä. Tulee tämä sivu tarkistettua päivittäin silti...

20.03.2024 14:06

<Sävärima> Jonossa on mediaa, niin eikö se olisi yksi ja sama päästää kaikkia läpi. kun nyttenkin läpi tulee "hauskoja juttuja, kun ikä oli 10v" , eli kissa koffin kanssa.Jos se menee läpi, niin onko se ihan sama ees pitää mitään hylättyä enää, kaikki mahdollinen vaan läpi siis, kuten nyt tehtiin näillä uusilla kuvilla?

18.03.2024 14:50

<onzir> Mut onhan se aina hianoa kun jotakin uutta tännekkin vihdoin tulee :D Aikalailla tottunut jo tähän tahtiin muutenkin... Hauskaa lukea kuitenkin kaikki kommentit kun uutuuksia pääsee läpi. Seuraavat mediat tulee varmaan Juhannuksena vasta xD

18.03.2024 10:44

<testo_jolle> astrix Hyvin kyllä saatiin kustua hommat.

15.03.2024 21:36

<Anaalijuusto> astrix Joo, täyttä liibalaabaa takin täydeltä tuli. RR:n alamäki alkoi silloin kun aloitettiin sensuroimaan käyttäjiä (lippugate yms.). Moni tunnettu rasisti lähti samalla. Tissejäkään ei enää juuri nähnyt edes joulukalenterissa. Fingerporin lähtö etusivulta, riemurahan keksiminen mutta ei sille käyttöä, mainostajien nuoleminen ja tietysti muiden sivustojen suosio vei käyttäjät. Viimeinen sammuttaa valot, oli hauska sivusto aikoinaan. Medioita oli sivuttain jos oli hetken käymättä, nyt ei voi sanoa samaa. Suljetaan kai pian. Lähden tästä nyt anaaleineni, kiitos näistä vuosista. Hitler 5/5.

14.03.2024 20:56

<astrix> ...En tiedä missä vika varsinaisesti. Ehkä se on vain niin, että aikansa kutakin. Joskus tämä oli elinvoimainen paikka, mutta ehkä tämänkin sivuston on aika lopulta kuihtua pois, ja sitkeimpienkin käyttäjien liueta ja etsiä uusi yhteisö jostain muualta. Ei muuta kuin, kiitos kaikille näistä vuosista ja nauruista, ja laadukkaista medioista. Nyt painun nukkumaan.

14.03.2024 20:54

<astrix> ...ja täällä oli käyttäjien kesken ihan hauska meno välillä. Välillä ollut kaikenlaista julkkiksia matkan varrella, mm Mikejk ja rastal, ja Arabin viisauksiakin sai välillä lukea. Itse joskus avauduin jostain pienestä kriisistä ja porukka tsemppas todella innokkaasti. Tämä oli yhteisö. Yhteisö, jonka elinehdon suurin riski, itse Riemurasia, tyri täysin. Ei enää riemurasisteja, ei rr-risteylyjä, ei huippumielenkiintoista avaruusmediaa. Täytyy sanoa, että on varmaan itselläkin aika siirtyä sivuun ja unohtaa koko tämä paikka, kun ei tämän sivuston pitäjät edes yritä enää. JATKUU

14.03.2024 20:49

<astrix> Kun tässä melkein kuukauden tuli odotettua uutta mediaa ja kaiken odottelun jälkeen uskollisia käyttäjiä palkittiin eppujen kokoelmalevyllä (hatullinen paskaa), niin täytyy sanoa, että tämä oli kyllä jo pohjanoteeraus Riemurasialta, jonka taso on nähdäkseni ollut jo pidemmän aikaa laskusuunnassa. Olen ollut rekisteröitynyt käyttäjä yli 12 vuotta, ja käyttänyt sivustoa ilman tunnusta vielä pidempään. Joskus porukka postaili tänne ajankohtaisia, puhuttavia ja mielenkiintoisia aiheita, ja ylläpito hyväksyi niitä aktiivisesti pitäen tason korkealla JATKUU

14.03.2024 09:59

<Why> Vippalautamiehet.

14.03.2024 03:18

<koskanimimerkki> Hernepuikon kommentti Tomb-stonelle 3 vuotta sitten ei ole vieläkään tehonnut

13.03.2024 23:00

<PeterNorth> Ei.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Miehet eri vuosikymmeninä.

21 070 katselukertaa

Lintu meni läpi tuulilasista

12 857 katselukertaa

Tulipalossa meni kaikki paitsi..

18 902 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.